(Αρχική) Παγκόσμια e-βασιλόπιτα
Help | Ελληνικά | English | Eπικοινωνία | Εγγραφή-Είσοδος μέσω facebook | Εγγραφή | Είσοδος
Google διαφημίσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

 Η ΑΜ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΙΙ

ΜΗΝΥΜΑ
ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΠΗΣ
ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Είναι με μεγάλη χαρά που απευθυνόμαστε προς τους απανταχού Έλληνες του κόσμου. Αναμφίβολα, η κοπή της e-βασιλόπιτας, μέσω της ιστοσελίδας σας, που γίνεται πλέον θεσμός, έχει στόχο να φέρει τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά. Θερμά σας συγχαίρουμε γι’ αυτήν την ωραία πρωτοβουλία σας.

Ευχόμαστε, όπως ο Κύριος, στηρίζει όλους τους Έλληνες και τους Ελληνικούς Συνδέσμους, που αγωνίζονται προς επίτευξη των στόχων της Πατρίδας και του Έθνους, και μάλιστα σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο. Ευχόμαστε, τέλος, όπως το «νόστιμον ἧμαρ», η ημέρα της επιστροφής, γίνει, επιτέλους, σε μια ελεύθερη και δικαιωμένη Κύπρο, απαλλαγμένη από κάθε στρατό κατοχής.

† O ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Β’

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, www.churchofcyprus.org.cy
8 Φεβρουαρίου 2011.


08.02.2011
Διαβάστηκε: 2988 φορές

[ Back | Home | Top ]
κόψτε τη δική σας e-βασιλόπιτα 2017
e-βασιλόπιτα πελατών επιχείρησης Καλέστε τους πελάτες, μαθητές, μέλη, φίλους σας αλλά και τους φίλους τους να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν στη δική σας e-βασιλόπιτα.

Καλέστε τους να κάνουν την εγγραφή τους, είτε μέσα από το facebook είτε από το web, για να πάρουν το "φιλί" τους και να ψάξουν για το Φλουρί, την ημέρα της κοπής ή άλλη μέρα, στον υπολογιστή τους, στο Tablet τους, ή στο κινητό τους.
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.057 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.020 δευ.